A.V. Isala '96 Kampen-IJsselmuiden

A.V. Isala '96 Kampen-IJsselmuiden is een Sportclub gelegen aan Hilbert van Dijkstraat 7 in Kampen.

Meer informatie over A.V. Isala '96 Kampen-IJsselmuiden in Kampen

Atletiek wordt ook wel de moeder der sporten genoemd, omdat het de basisbewegingen lopen, springen en werpen omvat. De oorsprong van atletiek ligt in de Griekse klassieke Olympische Spelen en de moderne atletiek ontstond in Engeland in de 17e eeuw. Bij Isala'96 in Kampen kun je nu ook meedoen met atletiek en de traditie voortzetten. Het belangrijkste is om mee te doen en jezelf verder, hoger en sterker te maken. Er zijn verschillende evenementen en trainingen waar je aan kunt deelnemen, zoals de baanloop en de oudejaarsloop. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen via het contactformulier of een e-mail sturen naar bestuur@avisala96.nl. De club is gevestigd op Hilbert van Dijkstraat 7, 8264 PC Kampen.

Wil je weten wat A.V. Isala '96 Kampen-IJsselmuiden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A.V. Isala '96 Kampen-IJsselmuiden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A.V. Isala '96 Kampen-IJsselmuiden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A.V. Isala '96 Kampen-IJsselmuiden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar A.V. Isala '96 Kampen-IJsselmuiden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A.V. Isala ’96 Kampen-IJsselmuiden

Bezoekers bekeken ook