Biljart Club "De IJssel"

Biljart Club "De IJssel" is een Sportclub gelegen aan Boven Nieuwstraat 36 in Kampen.

Meer informatie over Biljart Club "De IJssel" in Kampen

Biljartclub De IJssel is een kleine vereniging in Kampen die zich richt op gedrevenheid op het biljart en gezelligheid daaromheen. Het clublokaal bevindt zich in de binnenstad van Kampen en de leden kunnen zes dagen per week spelen of trainen op de Gabriels biljarts met Simonis 300 Rapide lakens. De vereniging is lid van de KNBB Vereniging Carambole en biedt verschillende competities aan. Op de clubavonden kunnen leden vrij spelen en deelnemen aan interne competities. De vereniging verwelkomt biljarters van alle niveaus. Daarnaast heeft het B2 team van De IJssel deelgenomen aan de NK Finales driebanden en is het interne 3-banden toernooi succesvol verlopen. Ten slotte heeft de vereniging een paastoernooi georganiseerd met de spelsoort telefoonboekbiljarten.

Wil je weten wat Biljart Club "De IJssel" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biljart Club "De IJssel" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biljart Club "De IJssel"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biljart Club "De IJssel" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Biljart Club "De IJssel" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biljart Club “De IJssel”

Bezoekers bekeken ook