Powerwalkingclub Kampen

Powerwalkingclub Kampen is een Sportclub gelegen aan Orkestlaan 148 in Kampen.

Meer informatie over Powerwalkingclub Kampen in Kampen

Het is mogelijk om de trainingslocatie in Kampen te combineren met lessen in Zwolle. Er wordt een gratis proefles aangeboden na aanmelding, geheel vrijblijvend. Er zijn combi-tarieven beschikbaar voor Powerwalking Kampen en Mindful Walking Kampen. Power Walking is lopen in een stevig tempo, waarbij tussendoor spierversterkende oefeningen worden gedaan om meer vet te verbranden en een strakker figuur te krijgen. Powerwalkingclub biedt de mogelijkheid om op een leuke en verantwoordelijke manier aan je gezondheid te werken. Het kantoor van Powerwalkingclub is gevestigd in Rotterdam en de contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Powerwalkingclub Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Powerwalkingclub Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Powerwalkingclub Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Powerwalkingclub Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Powerwalkingclub Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Powerwalkingclub Kampen

Bezoekers bekeken ook