Hockeyclub Kampen (HCK)

Hockeyclub Kampen (HCK) is een Sportclub gelegen aan Hagenbroek, Hilbert van Dijkstraat 3 in Kampen.

Meer informatie over Hockeyclub Kampen (HCK) in Kampen

Bij Hockeyclub Kampen kun je 3 weken lang gratis meetrainen om te ontdekken of hockey iets voor jou is. Je kunt een mail sturen naar proefles@hckampen.nl om je aan te melden. Daarnaast zijn er nu hoodies van REECE beschikbaar in de clubwebshop, inclusief speciale hoodies voor dames. Deze kunnen ook bedrukt worden. Als sponsor kun je contact opnemen via sponsorcommissie@hckampen.nl om de mogelijkheden en voordelen van het voorzien van teamkleding te bespreken. Het adres van Hockeyclub Kampen is Sportpark Hagenbroek, Hilbert van Dijkstraat 3, 8264 PC Kampen.

Wil je weten wat Hockeyclub Kampen (HCK) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hockeyclub Kampen (HCK) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hockeyclub Kampen (HCK)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Kampen (HCK) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Hockeyclub Kampen (HCK) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hockeyclub Kampen (HCK)

Bezoekers bekeken ook