Bed and Breakfast de Zevenster aan de winkelstraat

Bed and Breakfast de Zevenster aan de winkelstraat is een Bed & Breakfast gelegen aan Oudestraat 4 in Kampen.

Meer informatie over Bed and Breakfast de Zevenster aan de winkelstraat in Kampen

Ontdek de historische Hanzestad Kampen, een openluchtmuseum met een prachtige skyline en honderden monumenten. Geniet van het winkelen in de vele boetiekjes en hippe kledingwinkels, en ontspan in de koffietentjes, lunchrooms, cafés en restaurants. Verken de historische binnenstad te voet of met een professionele gids en bewonder de karakteristieke straten en gevels. Ontdek ook de prachtige natuurlijke omgeving van Kampen door te wandelen, fietsen of varen over de rivier de IJssel en de IJsseldelta. B&B De Zevenster is gevestigd in een monumentenpand aan de Oudestraat 4 en biedt comfortabele kamers.

Wil je weten wat Bed and Breakfast de Zevenster aan de winkelstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed and Breakfast de Zevenster aan de winkelstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast de Zevenster aan de winkelstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed and Breakfast de Zevenster aan de winkelstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Bed and Breakfast de Zevenster aan de winkelstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed and Breakfast de Zevenster aan de winkelstraat

Bezoekers bekeken ook