Studio PolderPoort

Studio PolderPoort is een Bed & Breakfast gelegen aan Henk Steenbeekhof 33 in Kampen.

Meer informatie over Studio PolderPoort in Kampen

Welkom bij Studio PolderPoort, gelegen aan de rand van de mooie stad Kampen. Hier vindt u een ruime en zonnige kamer met uitzicht op een prachtige tuin die grenst aan een watergang. Vanuit de Studio kunt u fietsen of wandelen naar de historische dijk "De Zwartendijk", zonder dat u zich realiseert hoe dichtbij de stad eigenlijk is. PolderPoort ligt ook aan het Zuiderzeepad LAW 8 en het Drontermeer met strand en andere faciliteiten zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets of te voet. Uw gastvrouw zal er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken, met haar gastvrijheid en enthousiasme.

Wil je weten wat Studio PolderPoort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio PolderPoort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio PolderPoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio PolderPoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Studio PolderPoort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio PolderPoort

Bezoekers bekeken ook