Bed&Breakfast Tussen de Poorten

Bed&Breakfast Tussen de Poorten is een Bed & Breakfast gelegen aan 2e Ebbingestraat 8 in Kampen.

Meer informatie over Bed&Breakfast Tussen de Poorten in Kampen

In Kampen kun je genieten van een luxe bed & breakfast genaamd 'Tussen de Poorten'. Michel en Anja zorgen voor persoonlijke aandacht, service op maat en privacy voor hun gasten. Kampen is een levendige Hanzestad met een rijke geschiedenis, waar je de sfeer van vroeger nog steeds kunt proeven. De entree van de stad is opmerkelijk met de Stadsbrug en de historische panden, poorten en kerken bepalen het gezicht van de stad. 'Tussen de Poorten' biedt twee studio's in hartje Kampen, genaamd Studio De Broeder en Studio de Cellebroeder, beide met uitzicht op de stadstuin en het stadspark. In Kampen zijn er ook leuke activiteiten te doen, zoals een bezoek aan 't Kroegje voor koffie en thee, zelfgemaakte gehaktballen en kleine snacks, of een avondje uit bij restaurant De Bastaard.

Wil je weten wat Bed&Breakfast Tussen de Poorten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed&Breakfast Tussen de Poorten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed&Breakfast Tussen de Poorten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed&Breakfast Tussen de Poorten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Bed&Breakfast Tussen de Poorten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed&Breakfast Tussen de Poorten

Bezoekers bekeken ook