De Zilveren Karper

De Zilveren Karper is een Bed & Breakfast gelegen aan Graafschap 36 in Kampen.

Meer informatie over De Zilveren Karper in Kampen

De Zilveren Karper is een prachtig appartement gelegen in het hartje centrum van Kampen, op loopafstand van de historische binnenstad. Sinds de opening in ’98, biedt De Zilveren Karper kwaliteit en service aan haar gasten. Kampen was ooit de machtigste Hanzestad van Nederland, met veel historische gebouwen en woningen. De binnenstad heeft een belangrijke economische functie als winkelgebied en er vinden veel grote evenementen plaats. In Kampen kun je culinair genieten in diverse restaurants en horecagelegenheden. Daarnaast zijn er interessante festivals en activiteiten, zoals het ‘Kerst in Oud Kampen’ evenement, waarbij de historische binnenstad wordt omgetoverd tot een sprookjesachtig tafereel. Kunst en cultuurliefhebbers kunnen genieten van de vele musea, bezienswaardigheden en culturele activiteiten. De Zilveren Karper heeft positieve recensies ontvangen voor hun super service, perfecte locatie en vriendelijke personeel. Voor een betoverend verblijf in Kampen, boek nu bij De Zilveren Karper.

Wil je weten wat De Zilveren Karper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zilveren Karper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zilveren Karper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zilveren Karper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar De Zilveren Karper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zilveren Karper

Bezoekers bekeken ook