Bella Maria

Bella Maria is een Restaurant gelegen aan Oudestraat 13 in Kampen.

Meer informatie over Bella Maria in Kampen

Bella Maria is een restaurant gelegen aan de Oudestraat 13 in Kampen. Ze staan bekend om hun heerlijke pizza's en klanten zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van het eten. Er zijn echter een paar klachten, zoals pizza's die niet helemaal gaar zijn en het niet nakomen van speciale verzoeken bij de bestelling, zoals het weglaten van champignons. Daarnaast is er een incident gemeld waarbij de bezorger tijdens de twee minuten stilte bij de Dodenherdenking aanbelde. Ondanks deze klachten blijft Bella Maria populair vanwege de smaakvolle pizza's, vriendelijk personeel en bezorgers.

Wil je weten wat Bella Maria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bella Maria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bella Maria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bella Maria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Bella Maria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bella Maria

Bezoekers bekeken ook