Dapper Foodcafé

Dapper Foodcafé is een Restaurant gelegen aan Plantage 3 in Kampen.

Meer informatie over Dapper Foodcafé in Kampen

Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt informatie over het gebruik van de website om te analyseren en relevante informatie en advertenties weer te geven. Dapper Foodcafé streeft ernaar om een unieke beleving te bieden, met onder andere shared dining, een open keuken en gastvrijheid. De koks werken met verse producten en hebben passie en liefde voor het vak. De gastheren en gastvrouwen zijn er om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten, of het nu gaat om borrelen, lunchen, dineren of koffiedrinken. Dapper Foodcafé is gevestigd op het mooiste horecaplein van Kampen en biedt heerlijke gerechten en een gezellige sfeer. Het concept draait om de beleving van smaak, sfeer en service, waarbij je zelf gerechten kunt samenstellen. Er is een menukaart voor koffie, lunch, diner en borrel. Dapper Foodcafé werkt samen met partners zoals ERF-1, een zuivel-agro&food belevingsboerderij, en De Eenhoorn, een theebedrijf met thee uit verschillende gebieden. De openingstijden zijn vanaf 11.00 uur en het adres is Plantage 3, 8261 BV in Kampen.

Wil je weten wat Dapper Foodcafé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dapper Foodcafé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dapper Foodcafé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dapper Foodcafé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Dapper Foodcafé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dapper Foodcafé

Bezoekers bekeken ook