Plaza N50

Plaza N50 is een Restaurant gelegen aan Zambonistraat 9b in Kampen.

Meer informatie over Plaza N50 in Kampen

Bij PlazaN50 in Kampen kunt u genieten van heerlijk eten uit keukens over de hele wereld. Onder één dak worden gerechten geserveerd zoals zeebanket, Italiaans, oriëntaals, Japans, Chinees, Frans en Amerikaans. U kunt onbeperkt proeven en eten volgens het 'All You Can Eat' principe, waarbij u vooraf een tijdsblok kunt afspreken. Ook voor kinderen is er een apart buffet en een kinderhoek met speeltoestellen. Het dessert buffet bestaat uit chocoladefonteinen, fruit, ijs en gebakjes. Er is een tijdsarrangement van 2 of 3 uur beschikbaar. Daarnaast kunt u punten sparen voor een gratis 2 uur arrangement en cadeaukaarten bestellen. PlazaN50 biedt verse producten, een moderne inrichting, gratis parkeren en een speelruimte voor kinderen. Het restaurant is gevestigd aan de Zambonistraat 9b in Kampen en is geopend van maandag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat Plaza N50 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plaza N50 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plaza N50? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plaza N50 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Plaza N50 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plaza N50

Bezoekers bekeken ook