Herberg De Bonte Os

Herberg De Bonte Os is een Restaurant gelegen aan Torenstraat 9 in Kampen.

Meer informatie over Herberg De Bonte Os in Kampen

Op 1 juli 2013 openden Michel en Michel de deuren van hun herberg in Kampen. Ze begonnen met een simpel eetcafé, geïnspireerd door de Amsterdamse stijl. Oorspronkelijk was het plan om alleen in het weekend open te zijn, maar hun passie zorgde ervoor dat ze gingen groeien en verbeteren. In de keuken werken Michel en Thijs met een team van jonge koks die dezelfde passie delen voor koken met verse ingrediënten. Ze streven naar gewoon goed eten zonder opsmuk. Gasten zijn lovend over de gastvrijheid en het heerlijke eten. Je kunt Herberg De Bonte Os vinden in Kampen en hun openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00, met uitzondering van de laatste maandag van de maand.

Wil je weten wat Herberg De Bonte Os verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herberg De Bonte Os of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herberg De Bonte Os? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herberg De Bonte Os het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Herberg De Bonte Os reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herberg De Bonte Os

Bezoekers bekeken ook