Bribus Extra

Bribus Extra is een Bouwbedrijf gelegen aan Handelsstraat 2 in Kampen.

Meer informatie over Bribus Extra in Kampen

Studio B is een online keukenshowroom die keukens aanbiedt voor verschillende toepassingen, zoals vastgoedbeheerders, huurwoningen, zorginstellingen, kantoren en vakantie- en recreatieparken. Ze hebben verschillende assortimenten, waaronder een speciaal assortiment voor de zorgmarkt. Studio B is onderdeel van Bribus en staat bekend om hun ontzorg-effect en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden duurzame keukens aan en zijn betrokken bij het klimaat en goed werkgeverschap. Ze hebben concrete en duurzame doelstellingen, zoals het bieden van circulaire keukens. Voor advies en contact kun je bij Studio B terecht.

Wil je weten wat Bribus Extra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bribus Extra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bribus Extra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bribus Extra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Bribus Extra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bribus Extra

Bezoekers bekeken ook