Altena Groep BV

Altena Groep BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Kilbystraat 6 in Kampen.

Meer informatie over Altena Groep BV in Kampen

De Altena Groep is een bedrijf dat actief is in de bouwsector en zich bezighoudt met levering, advisering en ontwikkeling van producten. Het is een zelfstandige en flexibele organisatie die bekend staat om haar meedenken en hoge service. De Altena Groep bestaat uit drie werkmaatschappijen: een specialist in gevelstenen, dakpannen en metselmortels, een totaalleverancier van materialen voor duurzame daksystemen en een leverancier en adviseur voor diverse producten in de GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw). De Altena Groep biedt ook advies aan over constructie en verwerking van producten en komt met alternatieve oplossingen. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website of contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Altena Groep BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Altena Groep BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Altena Groep BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Altena Groep BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Altena Groep BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Altena Groep BV

Bezoekers bekeken ook