Monostore BV Tanks & Silo's

Monostore BV Tanks & Silo's is een Bouwbedrijf gelegen aan Carlsonstraat 17 in Kampen.

Meer informatie over Monostore BV Tanks & Silo's in Kampen

Monostore is een specialist in het bouwen van tanks en silo's voor verschillende vloeistoffen, gassen en bulkgoederen. Ze hebben al meer dan 30 jaar ervaring en bieden een compleet product aan, waarbij het ontwerp, constructieve berekeningen en de realisatie in één hand zijn. Dit zorgt ervoor dat alle aspecten optimaal op elkaar afgestemd kunnen worden. Monostore werkt internationaal en is gericht op efficiëntie en gedegen kwaliteit. Ze hebben een speciaal bouwsysteem ontwikkeld en hebben al duizenden projecten gerealiseerd met hun solide en gepatenteerde techniek. Ze bieden vacatures aan, zoals de vacature voor een betonwerker.

Wil je weten wat Monostore BV Tanks & Silo's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Monostore BV Tanks & Silo's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Monostore BV Tanks & Silo's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Monostore BV Tanks & Silo's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Monostore BV Tanks & Silo's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Monostore BV Tanks & Silo’s

Bezoekers bekeken ook