De Gilden Bouw en Onderhoud

De Gilden Bouw en Onderhoud is een Bouwbedrijf gelegen aan Kraanvogelweg 2 in Kampen.

Meer informatie over De Gilden Bouw en Onderhoud in Kampen

De Gilden is een bedrijf dat zelfstandig projecten verwerft en ontwikkelt, maar ook samenwerkt met andere partijen zoals projectontwikkelaars, zorginstellingen en corporaties. Ze streven naar kwalitatief hoogwaardige plannen binnen een vastgesteld financieel kader en werken samen met gemeenten, provincies en externe deskundigen. De Gilden is innovatief en duurzaam en richt zich op het ontwikkelen en realiseren van projecten met energieneutrale woningen en duurzaamheidsconcepten op wijkniveau. Ze delen foto's van lopende bouwprojecten op Facebook en LinkedIn. Het bedrijf is gevestigd in Kampen.

Wil je weten wat De Gilden Bouw en Onderhoud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Gilden Bouw en Onderhoud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Gilden Bouw en Onderhoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gilden Bouw en Onderhoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar De Gilden Bouw en Onderhoud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Gilden Bouw en Onderhoud

Bezoekers bekeken ook