Mateboer Groep BV

Mateboer Groep BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Ambachtsstraat 27 in Kampen.

Meer informatie over Mateboer Groep BV in Kampen

Sinds de oprichting van het familiebedrijf Mateboer in 1936 is er veel veranderd, maar hun passie voor goede kwaliteit en het meedenken met opdrachtgevers is altijd hetzelfde gebleven. Het bedrijf bestaat uit drie werkmaatschappijen: Bouw, Projectontwikkeling en Milieutechniek, en de kracht van Mateboer ligt in het bundelen van deze disciplines. Ze helpen bij het meedenken in de planvorming en zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig, innovatief en duurzaam eindresultaat. In het nieuws hebben ze onder andere geholpen bij het verkrijgen van een milieuhygiënische AP04 verklaring en hebben ze feestelijke opleveringen gehad na grote renovaties. Ze werken samen aan duurzame en betaalbare woningrenovaties en hebben onlangs afscheid genomen van een werknemer die bijna 50 jaar voor het bedrijf heeft gewerkt. Mateboer gaat altijd voor duurzame kwaliteit en ze hebben verschillende certificaten om dit te onderstrepen. Ze hebben vestigingen in Kampen, Joure, Almere en Zwolle en vinden persoonlijk contact erg belangrijk.

Wil je weten wat Mateboer Groep BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mateboer Groep BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mateboer Groep BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mateboer Groep BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Mateboer Groep BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mateboer Groep BV

Bezoekers bekeken ook