Van de Streek en de Munnik Houtbouw & Infra

Van de Streek en de Munnik Houtbouw & Infra is een Bouwbedrijf gelegen aan Zuster Jozefinestraat 29 in Kampen.

Meer informatie over Van de Streek en de Munnik Houtbouw & Infra in Kampen

Vincent van de Streek en Maurice de Munnik zijn de oprichters van het bedrijf van de Streek en de Munnik Houtbouw & Infra. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder het bouwen van overkappingen, het plaatsen van stalen deuren, tuinaanleg en grondwerken. Ze kunnen ook op maat gemaakte glazen schuifdeuren maken voor schuren of overkappingen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via telefoon of e-mail, of via het contactformulier op de website. De website maakt gebruik van cookies, waarvan meer informatie te vinden is in het cookiebeleid op de website.

Wil je weten wat Van de Streek en de Munnik Houtbouw & Infra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van de Streek en de Munnik Houtbouw & Infra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van de Streek en de Munnik Houtbouw & Infra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van de Streek en de Munnik Houtbouw & Infra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Van de Streek en de Munnik Houtbouw & Infra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van de Streek en de Munnik Houtbouw & Infra

Bezoekers bekeken ook