Gebruiktspeelgoed.nl

Gebruiktspeelgoed.nl is een Speelgoedwinkel gelegen aan Gasthuisstraat 5 in Kampen.

Meer informatie over Gebruiktspeelgoed.nl in Kampen

Bij Gebruiktspeelgoed.nl zijn zowel gebruikte als nieuwe legosets verkrijgbaar. Er zijn verschillende categorieën speelgoed, zoals Lego City, Lego Minifigures, Lego Star Wars en Lego Creator. Daarnaast zijn er ook nieuwe artikelen beschikbaar, waaronder de Lego 8201 Takel Cars 2 en de Lego 6672 Safari Truck. Gebruiktspeelgoed.nl wordt gerund door cliënten en begeleiders van 't Kastheel, een zorgaanbieder. Er zijn ook aanbevolen artikelen en reviews te vinden op de website. Daarnaast biedt Gebruiktspeelgoed.nl tips, inspiratie en feiten over Lego. Het bedrijf is gevestigd in Kampen en afhalen is mogelijk in overleg.

Wil je weten wat Gebruiktspeelgoed.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gebruiktspeelgoed.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gebruiktspeelgoed.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gebruiktspeelgoed.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Gebruiktspeelgoed.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gebruiktspeelgoed.nl

Bezoekers bekeken ook