Recreatiespeelgoed

Recreatiespeelgoed is een Speelgoedwinkel gelegen aan Zambonistraat 4B in Kampen.

Meer informatie over Recreatiespeelgoed in Kampen

Recreatiespeelgoed is dé specialist op het gebied van binnen- en buitenspeelgoed, grote sportmaterialen en (bak)fietsen. Ze bieden een grote collectie speeltoestellen van diverse kwaliteitsmerken, die voldoen aan de veiligheidseisen. Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen bij hen terecht. Daarnaast verkopen ze ook (bak)fietsen en grote sportmaterialen. Ze beschikken over een ruim assortiment aan bakfietsen en fietsen, waarvan meer dan 12 verschillende soorten in hun showroom te bekijken zijn. Ze hebben diverse speeltoestellen, zoals een piramidenet, speelhuisje, skelter, bolderwagen, speeltafel, trampoline en opblaasbaar zwembad. Ze hebben een showroom in Kampen, waar je hun speeltoestellen kunt bekijken. Je kunt contact met hen opnemen via mail of telefoon voor meer informatie.

Wil je weten wat Recreatiespeelgoed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatiespeelgoed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatiespeelgoed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatiespeelgoed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Recreatiespeelgoed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatiespeelgoed

Bezoekers bekeken ook