Het Speelhuys Kampen

Het Speelhuys Kampen is een Speelgoedwinkel gelegen aan Geerstraat 25 in Kampen.

Meer informatie over Het Speelhuys Kampen in Kampen

Het Speelhuys is een speelgoedwinkel in Kampen met een uitgebreid assortiment speelgoed van grote merken zoals Lego, Vtech, Playmobil en FurReal. Ze hebben vaak lagere prijzen dan landelijke ketens. Op de website kan je actuele aanbiedingen bekijken en direct naar de webshop gaan. Als je op zoek bent naar LEGO kan je ook terecht op steentjesplein.nl, waar ze de grootste collectie LEGO van de regio hebben. Het Speelhuys heeft verschillende hoofdgroepen, waaronder baby en peuter, meisjes, jongens, spellen en puzzels, Lego, hobby en creatief. Ze hebben ook veel acties met veel voordeel. Er zijn ook verschillende nieuwe artikelen en de meest populaire speelgoedartikelen. In de winkelmand zijn nog geen producten toegevoegd. Je kan Het Speelhuys volgen op sociale media en er is een zoekfunctie op de website. Er is ook recent nieuws, zoals het winnen van de gezelligste winkel in 2015. Voor meer informatie en openingstijden kan je ook naar steentjesplein.nl gaan.

Wil je weten wat Het Speelhuys Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Speelhuys Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Speelhuys Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Speelhuys Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Het Speelhuys Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Speelhuys Kampen

Bezoekers bekeken ook