Steentjesplein

Steentjesplein is een Speelgoedwinkel gelegen aan Industrieweg 5-H in Kampen.

Meer informatie over Steentjesplein in Kampen

Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen zonnige strandverhalen beleven met de LEGO 31138 Creator Strand - Kampeerbus. Daarnaast kunnen Star Wars fans eerbetoon brengen aan trouwe soldaten met de LEGO 75350 Star Wars Clone Commander Cody™ Helm en de LEGO 75349 Star Wars Captain Rex™ Helm. Voor de kerstliefhebbers is er de LEGO 10293 Icons Bezoek van de Kerstman en de LEGO 10275 Creator Expert Elf Clubhuis kerst. Voor het afhalen van bestellingen zijn er twee afhaallocaties, Het Speelhuys in Kampen en Steentjesplein. Er zijn wel beperkte openingstijden voor het afhalen bij Steentjesplein. Daarnaast zijn er nieuwe LEGO sets verkrijgbaar, zoals de lego 3032 Dark Bluish Gray Plate 4 x 6 en de LEGO 3666 Dark Bluish Gray Plate 1 x 6.

Wil je weten wat Steentjesplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steentjesplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steentjesplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steentjesplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Steentjesplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steentjesplein

Bezoekers bekeken ook