Hairmien

Hairmien is een Kapper gelegen aan Populierenstraat 9 in Kampen.

Meer informatie over Hairmien in Kampen

Bij Hairmien, een kapsalon in Kampen, draait het allemaal om vakmanschap, creativiteit en persoonlijk advies. De eigenaresse, Hermien Vos, is gepassioneerd over het helpen van mensen om hun eigen look te vinden. Hairmien is gevestigd aan de Populierenstraat 9 en biedt een breed scala aan behandelingen. Hermien heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het kappersvak en blijft altijd up-to-date met de laatste trends door regelmatig trainingen en cursussen te volgen. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken online of telefonisch. Hopelijk tot snel in de salon!

Wil je weten wat Hairmien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairmien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairmien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairmien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Hairmien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairmien

Bezoekers bekeken ook