Coupes bij Kim

Coupes bij Kim is een Kapper gelegen aan Burgemeester Van Tuinenplein 12 in Kampen.

Meer informatie over Coupes bij Kim in Kampen

Bij Coupes bij Kim in Kampen kunt u terecht voor een unieke haarbeleving. Het team is gespecialiseerd in haarvormgeving, kleuringen en creativiteit, en besteedt ook veel aandacht aan de conditie en verzorging van het haar. Bij Coupes bij Kim staat klantgericht werken centraal, waarbij het team zich inleeft in uw wensen en streeft naar het overtreffen van uw verwachtingen. De salon is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, met verschillende openingstijden op deze dagen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Coupes bij Kim via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Coupes bij Kim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coupes bij Kim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coupes bij Kim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coupes bij Kim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Coupes bij Kim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coupes bij Kim

Bezoekers bekeken ook