TAMARA'S Kapsalon

TAMARA'S Kapsalon is een Kapper gelegen aan Penningkruid 32 in Kampen.

Meer informatie over TAMARA'S Kapsalon in Kampen

Bij Tamara's Kapsalon in Kampen bent u aan het juiste adres voor een goede en gezellige kapperservaring. Het team streeft ernaar om u als klant alle tijd en aandacht te geven die nodig is en u te voorzien van de best passende behandeling. Nieuw is de mogelijkheid om online een afspraak te maken, waardoor u op elk gewenst moment een afspraak kunt plannen. De openingstijden van de kapsalon zijn op verschillende dagen van de week. Tamara, de eigenaar van de kapsalon, heeft jarenlange ervaring en een passie voor het vak. Het team bestaat uit specialisten die jouw voorkeuren en je haar het beste kennen. In de salon hangt een ontspannen sfeer, waar iedereen welkom is. Daarnaast is er een prijslijst beschikbaar met verschillende behandelingen. Volg Tamara's Kapsalon op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.

Wil je weten wat TAMARA'S Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TAMARA'S Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TAMARA'S Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TAMARA'S Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar TAMARA'S Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TAMARA’S Kapsalon

Bezoekers bekeken ook