De Bastaard

De Bastaard is een Restaurant gelegen aan IJsselkade 61 in Kampen.

Meer informatie over De Bastaard in Kampen

Bij De Bastaard kun je genieten van heerlijke gerechten in een a la carte stijl of door middel van shared dining. Daarnaast kun je bij hen terecht voor feesten en partijen, en bieden ze ook catering op locatie aan. Het restaurant heeft twee locaties, één aan de IJsselkade en één aan de Oudestraat, beide in Kampen. De openingstijden verschillen per locatie, maar in het algemeen is het restaurant 's avonds geopend vanaf 17:00 uur. Op maandag en dinsdag zijn beide locaties gesloten. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat De Bastaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bastaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bastaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bastaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar De Bastaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bastaard

Bezoekers bekeken ook