D'Uutschieter

D'Uutschieter is een Restaurant gelegen aan Oudestraat 66 in Kampen.

Meer informatie over D'Uutschieter in Kampen

De Uutschieter is een winkel in Kampen die gespecialiseerd is in taarten, gebak, bonbons, sloffen en koeken. De winkel heeft in totaal 8 soorten taarten, 24 soorten gebak, 4 soorten bonbons, 4 soorten sloffen en 9 soorten koeken. Naast deze lekkernijen biedt De Uutschieter ook algemene voorwaarden en een privacy statement aan. Je kunt contact opnemen met de winkel via telefoon of e-mail, en het adres is Oudestraat 66 in Kampen. De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag en vrijdag van 8:30 tot 18:00, donderdag van 8:30 tot 18:00 en vrijdag tot 21:30, en zaterdag van 8:30 tot 18:00.

Wil je weten wat D'Uutschieter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D'Uutschieter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D'Uutschieter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D'Uutschieter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar D'Uutschieter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D’Uutschieter

Bezoekers bekeken ook