Huisartsenpraktijk Amarant

Huisartsenpraktijk Amarant is een Huisarts gelegen aan Tormentil 2 in Kampen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Amarant in Kampen

Welkom op de website van Amarant huisartsen te Kampen. Op deze website vindt u alle informatie over de praktijk, zoals de huisartsen, telefoonnummers, openingstijden, waarneming in avond- en weekend, routebeschrijving en praktijkfolder. Daarnaast wordt het laatste gezondheidsnieuws regelmatig bijgewerkt. U kunt hier ook herhaalrecepten aanvragen en via een emailconsult vragen stellen aan de huisarts en/of praktijkondersteuner. Om de lange wachttijden aan de telefoon te verkorten, is het nu mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. U kunt dit doen door in het keuzemenu de 8 in te toetsen. Verder kunt u op de website verschillende tests doen, zoals de kleurenblindheidstest, gewichtstest, griepcheck en lengtetest. Ook is er informatie te vinden over gezondheid en ziekte.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Amarant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Amarant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Amarant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Amarant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Amarant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Amarant

Bezoekers bekeken ook