Kapsalon Raymond Koek

Kapsalon Raymond Koek is een Kapper gelegen aan Jan van Arkelstraat 58 in Kampen.

Meer informatie over Kapsalon Raymond Koek in Kampen

Sinds 1962 is het verhaal van Kapsalon Raymond Koek begonnen. Ruim 20 jaar geleden ben ik, geïnspireerd door mijn vader en grootvader, ook in het kappersvak gestapt. In 2005 ben ik de trotse eigenaar geworden van de kapsalon. In 2011 heeft de zaak een complete facelift ondergaan om een eigen en modern uiterlijk te krijgen. Bij ons kunt u terecht voor behandelingen volgens de laatste trends en in een ontspannen sfeer. We bieden verschillende tarieven aan voor knippen, kinderen knippen, wassen en föhnen, kleurbehandelingen en permanenten. Ook hebben we speciale aanbiedingen, zoals de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang en de Kitoko Hydro Revive shampoo. Daarnaast verkopen we producten van KITOKO, OROFLUIDO en Kitoko Age Prevent. Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag en ons adres is Jan van Arkelstraat 58, Kampen.

Wil je weten wat Kapsalon Raymond Koek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Raymond Koek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Raymond Koek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Raymond Koek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Kapsalon Raymond Koek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Raymond Koek

Bezoekers bekeken ook