Haarstudio Van Dongen

Haarstudio Van Dongen is een Kapper gelegen aan Oudestraat 182 in Kampen.

Meer informatie over Haarstudio Van Dongen in Kampen

Bij VANDONGEN. artists, atelier en academy in Kampen kun je terecht voor verschillende diensten. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de modewereld en vertalen dit naar persoonlijk advies op maat. Het team van Van Dongen bestaat uit ervaren en getalenteerde professionals. Daarnaast biedt de academy trainingen aan voor hairstylisten die zich verder willen ontwikkelen en voor mensen die zich willen omscholen tot meester in het herenvak. Ook is er een sfeervolle workshopruimte die te huur is voor vergaderingen of presentaties. VANDONGEN. is een verkooppunt van verschillende merken die dierproefvrij en vrij van schadelijke stoffen zijn. Ten slotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en kun je VANDONGEN. volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Haarstudio Van Dongen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Van Dongen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Van Dongen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Van Dongen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Haarstudio Van Dongen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Van Dongen

Bezoekers bekeken ook