LJ Kappers

LJ Kappers is een Kapper gelegen aan Burgwal 14 in Kampen.

Meer informatie over LJ Kappers in Kampen

LJ Kappers is een kapsalon voor zowel heren, dames als kinderen gevestigd in Kampen en IJsselmuiden. Ze vinden het belangrijk dat de klant centraal staat en denken graag mee over het kapsel. Kwaliteit, vakmanschap en gezelligheid zijn wat ze te bieden hebben. Ze blijven zich voortdurend ontwikkelen op het gebied van haarmode en haarverzorging. Als ambassadeur van Keune Haircosmetics voldoen ze aan hoge eisen en worden de medewerkers opgeleid aan de academie van Keune. LJ Kappers is trots op deze erkenning. Daarnaast hebben ze verschillende vestigingen in Kampen en IJsselmuiden, met elk hun eigen openingstijden.

Wil je weten wat LJ Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LJ Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LJ Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LJ Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar LJ Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LJ Kappers

Bezoekers bekeken ook