Lunchroom 't Trappetje

Lunchroom 't Trappetje is een Restaurant gelegen aan Oudestraat 25 in Kampen.

Meer informatie over Lunchroom 't Trappetje in Kampen

Bij 't Trappetje kunt u terecht voor heerlijke koffie, patisserie en lunch. Er zijn specialiteiten zoals de salade Merlin puntjes. U kunt een tafel reserveren via het formulier of telefonisch. U kunt ook zonder reservering binnenlopen en een plekje uitzoeken. Er is een uitgebreide lunchkaart met broodjes, sandwiches, uitsmijters en soep. Daarnaast zijn er zitplaatsen binnen en op het terras. Er is een nieuwe lunchkaart en cadeaubonnen zijn verkrijgbaar. Ook is er huisgemaakte appeltaart en een zomerterras. 't Trappetje is de gezelligste lunchroom van Kampen en de openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:00 uur, vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.

Wil je weten wat Lunchroom 't Trappetje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom 't Trappetje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom 't Trappetje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom 't Trappetje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Lunchroom 't Trappetje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom ’t Trappetje

Bezoekers bekeken ook