Heer en Meester

Heer en Meester is een Restaurant gelegen aan Plantage 1 in Kampen.

Meer informatie over Heer en Meester in Kampen

Het Spijshuys * Tapperij - Heer & Meester is gevestigd op het horecaplein de Plantage in Kampen. Ze verwelkomen gasten voor koffie, lunch, diner en borrels. Het restaurant staat bekend om de bereiding van vleesgerechten op houtskool, waar de authentieke smaken naar voren komen. Daarnaast bieden ze een ruim assortiment aan speciaalbieren en wijnen, waar de gastheren en gastvrouwen graag advies over geven. Het restaurant beschikt over een groot verwarmd terras en een sfeervolle bovenverdieping, ideaal voor vergaderingen en groepsdiners. Voor een restaurant in Kampen is Heer & Meester een goede keuze. Ze bieden diverse arrangementen en maatwerk aan en hebben positieve reviews op Tripadvisor. Reserveren kan telefonisch.

Wil je weten wat Heer en Meester verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heer en Meester of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heer en Meester? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heer en Meester het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Heer en Meester reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heer en Meester

Bezoekers bekeken ook