Rijschool Dalsem

Rijschool Dalsem is een Rijschool gelegen aan Balkstraat 5 in Kampen.

Meer informatie over Rijschool Dalsem in Kampen

Bij Rijschool Dalsem kun je kiezen uit drie verschillende pakketten voor het behalen van je rijbewijs. Pakket 1, het 'Veel ervaring pakket', kost €1210,- en bestaat uit 15 uur rijles en het praktijkexamen. Pakket 2, het 'Gemiddeld pakket', kost €1965,- en bestaat uit 25 uur rijles, een tussentijdse toets en het praktijkexamen. Pakket 3, het 'Ik doe rustig aan pakket', kost €2565,- en bestaat uit 35 uur rijles, een tussentijdse toets en het praktijkexamen. Het is mogelijk om de kosten gespreid te betalen. Naast de pakketten kun je ook losse prijzen vinden op de website. Het is belangrijk om op tijd te beginnen met het leren van de theorie, hiervoor bieden ze een online theorie-pakket aan voor €55,-. Rijschool Dalsem heeft een enthousiaste rijinstructeur die al 7 jaar ervaring heeft en ook gecertificeerd is voor het begeleiden van mensen met faalangst of autisme. Je kunt je aanmelden voor een proefles of vragen stellen via de website. Het adres van Rijschool Dalsem is Balkstraat 5, 8262 NB Kampen en je kunt contact met ze opnemen via info@rijschooldalsem.nl of 06-21403072.

Wil je weten wat Rijschool Dalsem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Dalsem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Dalsem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Dalsem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Rijschool Dalsem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Rijschool Dalsem

Bezoekers bekeken ook