Verkeersschool de Krosse

Verkeersschool de Krosse is een Rijschool gelegen aan Ambachtsstraat 36 in Kampen.

Meer informatie over Verkeersschool de Krosse in Kampen

Verkeersschool de Krosse is al sinds 1963 actief in het helpen van mensen uit de regio met het behalen van hun rijbewijs. Ze bieden zowel theorie- als praktijklessen aan en hebben ervaren instructeurs. Ze rijden in nieuwe auto's van Ford, wat zorgt voor veiligheid en gemak op de weg. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het omgaan met faalangst en bieden ze de mogelijkheid voor een faalangstexamen bij het CBR. Voor mensen die nog nooit hebben gereden, is er een rijsimulator beschikbaar. Ook bieden ze waardebonnen aan die als cadeau gegeven kunnen worden. Het personeel bestaat uit gedreven rij-instructeurs en Jolanda voor de administratieve ondersteuning. Het telefoonnummer van Verkeersschool de Krosse is 038-331 96 95 en ze zijn ook 's avonds bereikbaar.

Wil je weten wat Verkeersschool de Krosse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool de Krosse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool de Krosse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool de Krosse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Verkeersschool de Krosse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool de Krosse

Bezoekers bekeken ook