van 't Oever Rijopleiding

van 't Oever Rijopleiding is een Rijschool gelegen aan Professor K. Schilderhof 44 in Kampen.

Meer informatie over van 't Oever Rijopleiding in Kampen

Leuk dat je wilt beginnen met het behalen van je rijbewijs! De eerste stap is het kiezen van een rijschool en bij Rijschool Kampen ben je aan het juiste adres. Ze vinden het belangrijk dat je na het behalen van je rijbewijs veilig, zelfstandig en zelfverzekerd de weg op kan. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en je krijgt les van een jonge, enthousiaste en ervaren instructeur. Er zijn ook positieve reviews van geslaagde leerlingen die de duidelijke instructies en rustige begeleiding van de instructeurs benadrukken. Daarnaast werkt de rijschool met de rijschool software PlanGo, waarin lessen, vorderingen en facturen worden bijgehouden. Ze werken ook met de theorie methode van PlanGo, waarbij je alles kunt leren via een overzichtelijke app. Verder is het mogelijk om al vanaf 16,5 jaar te beginnen met rijlessen en vanaf 17 jaar mag je onder begeleiding rijden. Als cadeau kun je ook een adviesles aan iemand geven. Neem contact op met de rijschool voor meer informatie.

Wil je weten wat van 't Oever Rijopleiding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van 't Oever Rijopleiding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van 't Oever Rijopleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van 't Oever Rijopleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar van 't Oever Rijopleiding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van ’t Oever Rijopleiding

Bezoekers bekeken ook