Rijschool Timeta

Rijschool Timeta is een Rijschool gelegen aan Industrieweg 3, S in Kampen.

Meer informatie over Rijschool Timeta in Kampen

Bij Rijschool Timeta aan de Industrieweg 3-S in Kampen kun je terecht voor diverse rijopleidingen. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en zorgen ervoor dat je na het behalen van je examen veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Je kunt ook een cadeaubon kopen bij deze rijschool, waarmee je een vriend of vriendin praktijklessen cadeau kunt doen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om een proefles motorrijden te volgen, inclusief leenkleding en helm, voor €77,50. Klanten beoordelen Rijschool Timeta met een 9,2 en ze bestaan al sinds 1986. Voor meer informatie kun je terecht op hun website of contact opnemen via de telefoon.

Wil je weten wat Rijschool Timeta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Timeta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Timeta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Timeta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Rijschool Timeta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Timeta

Bezoekers bekeken ook