Sint Annakapel

Sint Annakapel is een Kerk gelegen aan Broederweg 10 in Kampen.

Meer informatie over Sint Annakapel in Kampen

De Sint Annakapel is een eeuwenoude kloosterkapel in het centrum van Kampen. In 2018 is de kapel gerenoveerd en gerestaureerd, waarbij het interieur is aangepast om de kapel multifunctioneel te maken. Met modern meubilair en origineel kerkinterieur heeft de kapel een bijzondere uitstraling gekregen. De faciliteiten in de kapel zijn ook verbeterd, met onder andere vloerverwarming, een keuken op de benedenverdieping en moderne audiovisuele apparatuur. Daarnaast beschikt de kapel over modern sanitair en een lift voor mindervaliden. Het adres van de kapel is Broederweg 10-12 in Kampen, en voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Joop van Dijk via info@sint-annakapel.nl of 06-20105330.

Wil je weten wat Sint Annakapel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Annakapel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Annakapel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Annakapel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Sint Annakapel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Annakapel

Bezoekers bekeken ook