Westerkerk

Westerkerk is een Kerk gelegen aan Wilhelminalaan 97 in Kampen.

Meer informatie over Westerkerk in Kampen

De Westerkerk in Kampen heet iedereen welkom op hun website. Ze willen als kerk aanwezig zijn in deze wereld, in navolging van Jezus Christus. De kerkdiensten zijn sinds februari 2022 weer toegankelijk zonder beperkingen. De ochtenddiensten beginnen om 10.00 uur tijdens de wintertijd en om 9.30 uur vanaf de eerste zondag van april. Na elke ochtenddienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij koffie, thee en limonade. De middag-/avonddiensten beginnen om 17.00 uur in de maanden september tot en met juni, en om 19.00 uur in de maanden juli en augustus. Avonddiensten op doordeweekse dagen beginnen om 19.30 uur. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de Givt-app te geven aan de collectes. Er is ook de optie om het collectegeld over te maken via bankoverschrijving. Verder zijn er recente filmpjes beschikbaar en is er de mogelijkheid om presentaties te downloaden.

Wil je weten wat Westerkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Westerkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Westerkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Westerkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Westerkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Westerkerk

Bezoekers bekeken ook