Hersteld Hervormde Gemeente

Hersteld Hervormde Gemeente is een Kerk gelegen aan Kamperstraatweg 1A in Kampen.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente in Kampen

De website van de Hersteld Hervormde Gemeente IJsselmuiden - Grafhorst geeft een overzicht van het gemeenteleven. De erediensten op zondagen en doordeweekse dagen worden beschouwd als het centrum van het gemeenteleven. Er zijn bijeenkomsten en activiteiten voor alle leeftijden. Bezoekers worden uitgenodigd om een zondagse eredienst bij te wonen en kunnen contact opnemen met de scriba. De gemeente komt tweemaal per zondag samen in het schoolgebouw van de Pieter Zandt in Kampen. De verkondiging uit de Bijbel staat centraal in het gemeenteleven. Voor vragen en opmerkingen over de website kan er contact worden opgenomen met de kerkvoogdij.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente

Bezoekers bekeken ook