Lutherse Kerk Kampen

Lutherse Kerk Kampen is een Kerk gelegen aan Burgwal 85 in Kampen.

Meer informatie over Lutherse Kerk Kampen in Kampen

De Lutherse Kerk in Kampen is een plek waar mensen voluit kunnen leven en inspiratie kunnen vinden. Het gebouw biedt een oase van rust in de drukte van de binnenstad en heeft een fijne akoestiek. De kerk organiseert verschillende activiteiten, zoals luisterpodcasts en kerstnachtvieringen. Ook is het mogelijk om het gebouw te huren voor evenementen. Mensen die ervaring hebben met de kerk zijn lovend. Een zangeres en zangdocent voelde zich direct aangetrokken tot de kerk vanwege de fijne akoestiek en rustige sfeer. Een ander persoon heeft de kerk ervaren als een mooie en intieme plek voor de begrafenis van zijn moeder, met een lunchbuffet onder de preekstoel. Een derde persoon vindt de kerk een plek van inspiratie en koestert het. De contactgegevens van de koster en voorganger van de kerk worden vermeld.

Wil je weten wat Lutherse Kerk Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lutherse Kerk Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lutherse Kerk Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lutherse Kerk Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Lutherse Kerk Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lutherse Kerk Kampen

Bezoekers bekeken ook