Van 't Veen Kappers

Van 't Veen Kappers is een Kapper gelegen aan Hofstraat 27 in Kampen.

Meer informatie over Van 't Veen Kappers in Kampen

Van 't Veen Kappers is dé kapsalon van Kampen en is recent verhuisd naar de Haatlanderdijk 19. Ze zijn open vanaf 21 juni 2023. Bij Van 't Veen Kappers is iedereen welkom, ongeacht leeftijd of geslacht. Ze zijn gespecialiseerd in het volgen van de laatste trends op het gebied van knippen en kleuren, maar ook als je gewoon mooi haar wilt, ben je bij hen aan het juiste adres. Het belangrijkste voor hen is dat jij je prettig en gelukkig voelt met je kapsel. Het team is deskundig, creatief en geeft persoonlijk advies. De kapsalon staat bekend om de kwaliteit, creativiteit en het persoonlijk advies. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via het telefoonnummer of per e-mail.

Wil je weten wat Van 't Veen Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van 't Veen Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van 't Veen Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van 't Veen Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Van 't Veen Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van ’t Veen Kappers

Bezoekers bekeken ook