Hairextensions Kampen

Hairextensions Kampen is een Kapper gelegen aan Geerstraat 32 in Kampen.

Meer informatie over Hairextensions Kampen in Kampen

Hairextensions Kampen is een kapsalon die gespecialiseerd is in het plaatsen van hairextensions. Ze bieden de beste kwaliteit hairextensions tegen de laagste prijs. Naast het plaatsen van extensions bieden ze ook andere haarbehandelingen zoals knippen, verven en feest- en bruidskapsels. Met de hairextensions van Hairextensions Kampen kun je je haar transformeren naar het kapsel waar je altijd van hebt gedroomd. De extensions zijn gemaakt van echt haar van de hoogste kwaliteit en blijven maandenlang goed zitten. Celebrities zoals Jessica Simpson, Lindsay Lohan en Miley Cyrus kunnen niet meer zonder. Het plaatsen van hairextensions brengt wel risico's met zich mee, maar Hairextensions Kampen zorgt voor superieure kwaliteit, de beste prijs, professionele plaatsing en het gewenste droomkapsel. Ze hebben ervaren medewerkers die altijd bereikbaar zijn voor advies en bieden een natuurlijke look. Daarnaast zijn alle extensions op voorraad leverbaar en krijg je 3 maanden garantie op de extensions en plaatsing. Hairextensions Kampen is een betrouwbare kapsalon met meer dan 1600 tevreden klanten en is een begrip in haarverlenging in Kampen en Nederland.

Wil je weten wat Hairextensions Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairextensions Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairextensions Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairextensions Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Hairextensions Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairextensions Kampen

Bezoekers bekeken ook