Weever bouw

Weever bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Haatlanderdijk 6 in Kampen.

Meer informatie over Weever bouw in Kampen

Bij Weever Bouw kijken ze verder dan alleen het stapelen van stenen. Ze denken aan efficiëntie, duurzaamheid en circulariteit en anticiperen al in het voortraject op het gebruik en de kosten van een duurzame toekomst voor elk gebouw. Utiliteitsbouw moet niet alleen mooi zijn, maar ook betaalbaar, duurzaam en efficiënt. Woningbouw kan worden onderverdeeld in seriebouw en unieke villa bouw, waarbij seriebouw gericht is op betaalbaarheid en repetitie en villa bouw aandacht vraagt voor individuele wensen en bijzondere detaillering. Nederland heeft de ambitie om 1 miljoen woningen te bouwen en gestapelde woningbouw, met een verschuiving van beton- naar houtbouw, wordt steeds populairder. Verbouw en onderhoud vereisen korte lijnen en één aanspreekpunt. Weever Groep gaat verhuizen naar de Zuiderzeehaven en neemt ook de meerderheidsparticipatie in de staalbouw over. Er komt een nieuwe woonzorgvoorziening voor ouderen in Ens en de bestaande bedrijfshal van Rova in Zwolle wordt heringericht.

Wil je weten wat Weever bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Weever bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Weever bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Weever bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Weever bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Weever bouw

Bezoekers bekeken ook