B&B Erf 103

B&B Erf 103 is een Bed & Breakfast gelegen aan Mandjeswaardweg 11 in Kampen.

Meer informatie over B&B Erf 103 in Kampen

Kampereiland is een gebied dat achteruitgaat en waar de leefbaarheid onder druk staat. Het onderhoud aan gebouwen en terpen is achterstallig en de biodiversiteit neemt af. Daarnaast is er geen goede relatie met de stad Kampen en blijven belangrijke vragen voor de toekomst onbeantwoord. Het gebied is al te lang een melkkoe geweest voor de stad en er is te weinig geïnvesteerd. Om hier verandering in te brengen, heeft de projectgroep WERK een ontwikkelingsvisie opgesteld voor Kampereiland. Dit is gedaan met steun van de Provincie, de gemeente en de Stadserven BV. Het project is uitgevoerd door een diverse groep mensen en er zijn verschillende werkgroepen gevormd om de thema's identiteit, sociaal-maatschappelijk, natuur & landbouw en beheer uit te werken. Het plan zou worden voorgelegd aan de inwoners van Kampereiland, maar door de Coronacrisis kon dit niet doorgaan. Meer informatie is te vinden op de website van WERK.

Wil je weten wat B&B Erf 103 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Erf 103 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Erf 103? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Erf 103 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar B&B Erf 103 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Erf 103

Bezoekers bekeken ook