t Geheim van de Molenaer

t Geheim van de Molenaer is een Bed & Breakfast gelegen aan IJsseldijk 94 in Kampen.

Meer informatie over t Geheim van de Molenaer in Kampen

Op een prachtige locatie aan de dijk langs de IJssel in Kampen, vlakbij de oude stadsmolen en op loopafstand van het centrum, bevindt zich onze kleinschalige en exclusieve bed and breakfast genaamd Molenzicht. Hier kunt u (opnieuw) kennismaken met Kampen en genieten van de rust en schoonheid van de stad. Bovendien biedt de omgeving de mogelijkheid om andere mooie oude steden zoals Zwolle en Elburg te verkennen. Bij ons kunt u logeren in het exclusieve bed and breakfast 't Geheim van de Molenaer. Met elk seizoen kunt u genieten van het prachtige uitzicht dat deze plek te bieden heeft.

Wil je weten wat t Geheim van de Molenaer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Geheim van de Molenaer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Geheim van de Molenaer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Geheim van de Molenaer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar t Geheim van de Molenaer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Geheim van de Molenaer

Bezoekers bekeken ook