Bokadillos

Bokadillos is een Restaurant gelegen aan Oudestraat 87 in Kampen.

Meer informatie over Bokadillos in Kampen

Bokadillos is een gespecialiseerde broodzaak in Kampen waar je kunt kiezen om je bestelling af te halen of te laten bezorgen. Ze hebben een ruime selectie aan stokbroden, Italiaanse bollen en nog veel meer. Daarnaast hebben ze ook een gezellig restaurantgedeelte waar je kunt genieten van huisgemaakte gerechten en verse broodjes. Elke vrijdag is er een cocktailavond in het restaurant waar je kunt genieten van heerlijke cocktails. Mis ook zeker niet de maandelijkse speciale aanbiedingen die je smaakpapillen zullen verrassen. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van Bokadillos.

Wil je weten wat Bokadillos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bokadillos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bokadillos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bokadillos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Bokadillos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bokadillos

Bezoekers bekeken ook