De Stadsherberg Kampen

De Stadsherberg Kampen is een Restaurant gelegen aan IJsselkade 48 in Kampen.

Meer informatie over De Stadsherberg Kampen in Kampen

Bij De Stadsherberg Kampen kun je de hele dag door eten, drinken en genieten van het prachtige uitzicht over de IJssel en de Stadsbrug. Ze zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en kunt ontspannen terwijl je geniet van een kopje koffie, de krant leest, bijpraat met vrienden, zaken bespreekt tijdens de lunch, borrelt met vrienden of dineert met familie. Ze bieden verschillende opties, zoals een etagère met broodjes en lekkernijen, samengestelde gerechten op etagères/borden en verschillende gangen geserveerd op planken. Het is belangrijk om te weten dat ze rekening kunnen houden met allergieën en dat er administratiekosten van €1,- worden gerekend bij betaling op rekening. Ze accepteren alleen hun eigen cadeaukaarten en zijn geopend van dinsdag tot en met zondag van 11:30 tot 22:00 uur. Reserveringen kunnen het beste telefonisch worden gemaakt voor korte termijn en via het contactformulier voor lange termijn.

Wil je weten wat De Stadsherberg Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Stadsherberg Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Stadsherberg Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Stadsherberg Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar De Stadsherberg Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Stadsherberg Kampen

Bezoekers bekeken ook