Restaurant MaGreet

Restaurant MaGreet is een Restaurant gelegen aan Burgwal 45 in Kampen.

Meer informatie over Restaurant MaGreet in Kampen

MaGreet is een laagdrempelig restaurant in de prachtige Hanzestad Kampen. Ze bieden pure en betaalbare gerechten uit de Hollandse keuken en hebben ook een maatschappelijke functie door dagelijks maaltijden te bereiden voor de bewoners van woon- en zorgcentrum Margaretha. Het restaurant is geopend van zondag tot en met dinsdag van 10.00 tot 14.00 uur en van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur. Je kunt er ook terecht voor een drankje in de loungebank met openhaard. Daarnaast beschikken ze over een prachtige "Tuinkamer" die geschikt is voor privéfeesten en zakelijke bijeenkomsten. Het menu is te vinden op hun website en reserveren is mogelijk. De contactgegevens en locatie van het restaurant zijn ook beschikbaar. In de blog van MaGreet worden verschillende evenementen en themaweken aangekondigd.

Wil je weten wat Restaurant MaGreet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant MaGreet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant MaGreet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant MaGreet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Restaurant MaGreet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant MaGreet

Bezoekers bekeken ook