Thoms Grillhuys

Thoms Grillhuys is een Restaurant gelegen aan Oudestraat 154 in Kampen.

Meer informatie over Thoms Grillhuys in Kampen

Thoms Grillhuys is een restaurant gevestigd in het centrum van Kampen. Ze bieden de mogelijkheid om zowel in het restaurant te dineren als gerechten af te halen. Op het menu staan heerlijke gerechten, zoals burgers, pasta's en grillgerechten. Reserveren is mogelijk en het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag van 16:00 tot 21:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en het restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Volg Thoms Grillhuys op sociale media.

Wil je weten wat Thoms Grillhuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thoms Grillhuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thoms Grillhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thoms Grillhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Thoms Grillhuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thoms Grillhuys

Bezoekers bekeken ook